Välkommen!

Här kan släkt, vänner och alla andra som vill, följa förvandlingen av vårt charmiga men slitna och trångbodda hus till det drömhus som vi så länge längtat efter.

söndag 10 augusti 2008

Vårt friggebodsproblem



Vår faluröda friggebod, som min man har byggt med stor omsorg, stod tidigare där tillbyggnaden nu börjar ta form. Eftersom vi , när vi började bygga, inte riktigt visste var vi skulle göra av friggeboden, står den numera mitt i vår trädgård och ser väldigt vilsen ut och lutar oroväckande. En god vän hjälpte oss att flytta friggeboden dit med lyftkranen som han hade på sin lastbil.

Efter mycket funderande, och efter att ha kontaktat grannar för att kolla att det är okey, har vi bestämt var vi skulle vilja ha vår friggebod. En av våra grannar har nämligen tagit ner två stora granar och insynen har nu blivit ganska påtaglig. Vår friggebod skulle vara ett perfekt insynsskydd.

Nu kommer nästa problem och det är hur vi ska få dit friggeboden, som väger en hel del. Vår gode vän med lastbilen kommer nämligen inte längre in i trädgården på grund av att vår tillbyggnad nu är i vägen. Min man har plockat ner all panel på friggeboden och demonterat dörrarna för att minska vikten. Är det någon som har tips på hur vi kan flytta denna koloss, utan att helt plocka isär den, så tar jag tacksamt emot dem.

Inga kommentarer: