Välkommen!

Här kan släkt, vänner och alla andra som vill, följa förvandlingen av vårt charmiga men slitna och trångbodda hus till det drömhus som vi så länge längtat efter.

fredag 29 augusti 2008

En hektisk vecka är till ända ...



Det har varit en hektiskt vecka med knapp tid för bloggande. Med tre "små" barn är det alltid mycket att göra innan skolorna slutar på sommaren och runt skolstarten på hösten. En massa kläder och saker som behöver inhandlas. Plötsligt upptäcker man att barnens gympaskor och gummistövlar är för små. Är det någon som vet om det finns vetenskapliga undersökningar som pekar på att barnfötter växer extra mycket under sommaren? Den erfarenheten har jag i alla fall från mina barn.

Nåväl, till alla inköp som måste göras, kommer alla aktiviteter som anordnas på skola och dagis: brännboll, grillkväll, utflykter och så vidare. Tanken är mycket god - att elever, lärare och föräldrar ska lära känna varandra och förstås känna sig välkomna. Och visst är det trevligt , men frågan är hur man ska orka och hinna fixa och vara med på allting.
Idag har sonen, åtta år, varit på långvandring med sin klass från klockan åtta i morse och väntas hem vid halv sex ikväll. Det har regnat och blåst hela dagen, med små glimtar av sol mellan varven. Skulle tro att han och hans kamrater kommer att sova gott i natt.

Vad skönt att det är helg! Känns verkligen välbehövligt ...

Inga kommentarer: