Välkommen!

Här kan släkt, vänner och alla andra som vill, följa förvandlingen av vårt charmiga men slitna och trångbodda hus till det drömhus som vi så länge längtat efter.

tisdag 20 januari 2009

Nu börjar det att dra ihop sig ...


Nu är det full aktivitet i och runt vårt hus -snickare, plåtslagare, ventilationsfolk, elektriker, rörmokare, garageportsmonterare, plattsättare med flera. Alla jobbar de frenetiskt för att få klart tillbyggnaden och renoveringen av det gamla huset. Om två veckor ska allt vara färdigt!

Jag är hemma med minstingen som är förkyld och det är folk som springer ut och in i huset hela tiden. Ganska spännande att följa aktiviteten, men samtidigt jobbigt att inte veta när någon plötsligt dyker upp. Det ska bli underbart när vi blir själva igen och få rå om vårt hus. Samtidigt kommer det att kännas tomt och sen när snickarna har lämnat oss, hänger ju allt på oss. Det är vi som måste se till att tillbyggnaden blir klar så att vi kan flytta in där. Vårt nya badrum i tillbyggnaden kommer att vara helt klar - det ingår i entreprenaden, men alla övriga ytskikt såsom tak, väggar och golv ska vi själva fixa och hela köket återstår. Vi kommer inte att ha några problem med fritidssysselsättningen framöver. Pust ...

Inga kommentarer: